Visum laten aanvragen

Je visum voor China laten aanvragen

Je hoeft je visum voor China niet zelf aan te vragen. Je kunt dit ook door anderen laten doen. Dit kan bv. familie zijn, maar ook een visumbureau.


Waarom door iemand anders laten aanvragen?

Je visum moet in het paspoort gestempeld worden. Dit betekent, dat je naar Den Haag moet gaan om het te brengen, en ook om het weer op te halen. Als je niet in de buurt woont, is dit al gauw een hoop gedoe.


Visumbureau's

Er zijn ook talloze visumbureau's die deze handeling voor je over kunnen nemen. Daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. De tarieven die deze bureau's hanteren, kunnen flink verschillen. Het loont dus om een beetje te shoppen.


Adressen visumbureau's

Hieronder vind je de contactgegevens en websites van een aantal visumbureau's.

E-visums (tip)
Industrieweg 85
7202 CA Zutphen
www.e-visums.nl

Het VisumBuro
Veemarkt 230
1019 DG Amsterdam
www.visum.nl

VisumChinaOnline
Postbus 9458
3007 AL Rotterdam
www.visumchinaonline.nl

VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK
www.visumplus.nl


Toch zelf aanvragen?

Informatie over het zelf aanvragen van een visum voor China vind je op deze pagina.

Disclaimer

De beheerder van deze site is op geen enkele wijze verbonden aan bovengenoemde visumbureau's en aanvaardt dan ook geen enkele verantwoording voor schade die is ontstaan door door het gebruik maken van, of vertrouwen op de door of namens haar verschafte informatie of adressen. Het is dus te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om over de juiste informatie te beschikken. Bent u niet zeker of dit het geval is, informeert u dan tijdig bij de officiële instanties.