Reisgids Barcelona

Capitool Reisgidsen

Capitool BarcelonaDe reisgids Barcelona & Catalonië is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na je reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen.

In de reisgids wordt Barcelona opgedeeld in vier delen: De oude stad, de wijken Eixample en Montjuïc en Buiten het centrum. Ook het gebied om de stad komt aan de orde. Zo wordt er aandacht besteed aan de regio Catalonië, het vorstendom Andorra en steden als Lleida en Girona.

De Capitool Reisgidsen bevatten veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Veel aandacht is er voor de architectuur in Barcelona, onder andere van architect Antoni Gaudí. In de gids vind je daarnaast informatie over restaurants, accommodatie en vervoer en tal van andere praktische zaken.

Deze gids is enorm handig in Barcelona, maar ook ideaal om je trip naar deze heerlijke stad alvast thuis voor te bereiden.

Productinformatie

Auteur
Roger Williams

Taal
Nederlandstalig, vertaalt uit het Engels door Hanneke Bos en Quirijn Spijker

Afmetingen en gewicht
17x228x132 mm; 401 gram

Aantal pagina's
208 pagina's

Inhoud

De stad ontdekken; Barcelona; De oude stad; Eixample; Montjuïc; Buiten het centrum; Catalonië; Lleida; Andorra; Girona; Provincie Barcelona; Tarragon.
Met uitneembare kaart.

Waar te koop

De reisgids is te koop bij de betere boekhandel of te bestellen bij Bol.com. Op de website van Bol kun je deze reisgids ook online doorbladeren (inkijkexemplaar).

- Klik hier voor de beschrijving van deze reisgids bij Bol.com