Reisgids New York

Capitool Reisgidsen

Capitool New YorkDe reisgids New York is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen.

Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto's én praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

De Capitool Reisgidsen bevatten heel veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Met ook restaurants, accommodatie en vervoer.

Capitool laat je de wereld zien!

Productinformatie

Auteur
Eleanor Berman

Taal
Nederlandstalig, vertaalt uit het Engels door Luisa Batista

Afmetingen en gewicht
23x222x136 mm; 700,00 gram

Aantal pagina's
448 pagina's

Inhoud

De stad ontdekken; Lower Manhattan; Seaport en het Civic Center; Lower East Side; Soho en tribeca; Greenwich Village; East Village; Gramercy en het Flatiron District; Chelsea en het Garment District; Theater District; Lower Midtown; Upper Midtown; Upper East Side; Central Park; Upper West Side; Morningside Heights en Harlem. Met uitneembare kaart.

Waar te koop

De reisgids is te koop bij de betere boekhandel of te bestellen bij Bol.com. Op de website van Bol kun je deze reisgids ook online doorbladeren (inkijkexemplaar).

- Klik hier voor de beschrijving van deze reisgids bij Bol.com