Wisselkoers Euro - Algerijnse Dinar

Actuele wisselkoers van de Euro en de Algerijnse Dinar

Met de onderstaande Currency Converter kun je snel en gemakkelijk de actuele wisselkoers berekenen tussen de Euro (EUR) en de Algerijnse Dinar (DZD).


Over de Algerijnse Dinar

De Algerijnse Dinar is de officiële munteenheid van Algerije. Het woord 'dinar' is afgeleid van een oude Romeinse munt, de denarius. De internationale valutacode van de Algerijnse Dinar is DZD.

1 dinar is 100 santeem. Er zijn munten in omloop van 1, 2, 5, 10, 20, 50 en 100 dinar. Het papiergeld bestaat uit biljetten van 100, 200, 500 en 1000 dinar.

Disclaimer

Vakantie-info.org kan u niet garanderen dat de wisselkoersen die bovenstaande omrekenmachine gebruikt, nauwkeurig zijn. Koersen worden alleen ter informatie aangeboden en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Deze Currency Converter wordt aangeboden door fx-rate.net. Vakantie-info.org heeft geen invloed op de werking van deze converter of de gebruikte gegevens en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van deze Currency Converter.